Stroomopwaarts wijn

Zoals de bron van een stroom zijn oorsprong vindt aan de top, is de bron van een familie terug te voeren naar de grootouders.

Over stroomopwaarts

Stichting WorldGranny en wijnproducent Lindenhof presenteert gezamelijk deze prachtige, Zuidafrikaanse rode wijn: STROOMOPWAARTS. Deze speciale cuvée bestaat voornamelijk uit blauwe syrah en mourvèdre druiven aangevuld met witte viognier. De wijn is door 14 maanden rijping op eikenhouten fusten heerlijk zacht van smaak met verleidelijke aroma’s van rijp rood fruit en kruiden. Ook een prima begeleider van de dagelijkse maaltijd.
Het drinken van deze wijn levert een bijdrage van € 1 aan WorldGranny: een stichting die zich inzet voor een wereld waarin alle ouderen met hun familie en gemeenschap een armoedevrij, gezond, veilig en sociaal leven kunnen leiden.
Ambassadeur en schilder Jeroen Krabbé heeft speciaal voor deze wijn het etiket ontworpen.

De filosofie

STROOMOPWAARTS symboliseert de levenslijn van generaties. Steeds meer inwoners van Afrika, Azië en Zuid-Amerika worden ouder zonder dat zij nog door hun familie worden onderhouden. De oudste generatie is dan op zichzelf aangewezen en heeft ook vaak de zorg voor kleinkinderen. Zoals de bron van een stroom zijn oorsprong vindt aan de top, is de bron van een familie terug te voeren naar de grootouders. Wereldwijd vervullen ‘grannies’ een belangrijke functie binnen generaties. Geniet van deze wijn.

Verkrijgbaarheid

De Stroomopwaarts wijn is te koop bij de 38 aangesloten wijnhandelaren van Les Généreux. Klikt u hier voor een overzicht. De winkelprijs bedraagt € 8,95 per fles (incl. 19% BTW).